• Auton tuunausta verkossa vuodesta 2004
  • 60 päivän avoin osto
  • Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta
ShapeCreated using Figma

Näytä ostoskori

Tuotteet 0
Kokonaissumma
0 €
Kassalle

Ilmanraikastimet

Poppy & Ilmanraikastimet

Tästä kategoriasta löydät paljon tuoksuihin liittyviä tuotteita. Suositut Poppy-tuoksut ja meidän oma kehittämä LED RGB -valolevy, jota käytät. Olemme koonneet myös pakettihintoja Poppy-tuoksuista- ja LED-levyistä . Ei enää hajua autossa, osta tuoksu! Suosittuja tuoksuja ovat Poppy Jasmine ja Poppy Cherry (kirsikka).

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia Poppysta

Myyttekö alkuperäisiä vai kopio Poppyja?
Myymme vain alkuperäistä Japanissa valmistettua Poppy Grace mate.

Onko teillä hyväksytty merkintä Poppyista myytäväksi kaupoissa?
Kyllä, kaikki myymämme Poppy-tuoksut on merkitty EU:ssa voimassa olevien lakien ja määräysten mukaisesti. Kaikille Popyille on saatavilla käyttöturvallisuustiedotteet.

Kuinka kauan Poppy tuoksuu?
Helppoa vastausta ei ole. Tietenkin se riippuu siitä, kuinka paljon säädät Popyn onko kokonaan auki tai kiinni korkki. Normaali elinikä välillä 1-4 kuukautta.

Onko teillä Poppyja RGB-valolevyjä USB:llä tai tupakansytyttimellä?
Olemme itse kehittäneet ja valmistaneet myymämme RGB Poppylevyn ja päätimme käyttää sitä USB-liittimellä vanhan tupakansytytin-mallin sijaan. Jos autossasi tai kuorma-autossasi ei ole USB-liitäntää, voit käyttää adapteria.
Tietoja Poppysta
Poppy on tuote, joka on mullistanut kaiken, jota kutsutaan ilman raikkaudeksi. Se valmistettiin ja lanseerattiin ensin Japanissa, mutta se on nyt ostettavissa maailmanlaajuisesti. Poppy antaa tuoksua, joka antaa käyttöympäristölle täysin erilaisen tuoksuluonteen. Sitä voidaan käyttää erilaisissa ympäristöissä. Monet ihmiset ostavat Poppyn päästäkseen eroon pahoista tuoksuista tai vain lisäämään hyvän tuoksun kotona. Sen avulla voi tehdä keittiöstä mukavamman paikan. WC:stä saa paremman tuoksun asettamalla sinne pullon silloin tällöin. Tietysti myös kodin muita huoneita voi hieman hajustaa uudella ja raikkaalla tuoksulla.
Suurin osa tuotteen hankkivasta asiakasryhmästä on puolestaan ​​ihmisiä, jotka käyttävät Poppya ajoneuvoissaan. Se voi koskea yksityisiä autonomistajia. Nämä voivat olla henkilöitä, jotka työskentelevät auton, kuorma-auton tai muun ajoneuvon ajamisen parissa. Poppya käytetään myös veneissä ja muissa ajoneuvoissa. Kuten huomaatte, käyttöalueita on monia.
Vaatimaton pakkaus tarkoittaa, että Poppy sopii melkein mihin tahansa ympäristöön. Lasipullo sisältää 150 ml erittäin tiivistettyä ja tuoksuvaa nestettä. Hajun erittymistä pullosta voidaan säätää. Riippuen siitä, kuinka suuria tuoksuongelmia ympäristössä on, voit valita eri määriä tuoksupäästöjä. Yksi pullo riittää noin kolmeksi kuukaudeksi.
Autojen tuoksutuotteet eivät ole uusi ilmiö. Ero Poppyn ja sen edeltäjän välillä on, että tämä on mukava tuoksutyyppi. Se ei valtaa tuoksullaan koko huonetta tai ajoneuvoa, mitä muut, usein puun muotoiset tuotteet yleensä tekevät. Tämä tuoksu on luonnollisesti miellyttävä.


Oletko saanut tarpeeksesi pahoista tuoksuista autossasi, kuorma-autossasi, veneessäsi, bussissasi tai kotonasi?

Tilaa Poppy meiltä SC Stylingiltä jotta arki tuoksuisi paremmalta!


Lue lisääVectorCreated using Figma
Ilmanraikastimet

Uutuuskirje

Älä menetä mahdollisuutta tekemään huippukaupat!

Yhteistyökumppanit

© Scandinavian Car Styling AB (556669-1605)