• Auton tuunausta verkossa vuodesta 2004
  • 60 päivän avoin osto
  • Yli 79 000 tyytyväistä asiakasta
ShapeCreated using Figma
TietoaAsikaspalveluKirjautuminen

Näytä ostoskori

Tuotteet 0
Kokonaissumma
0 €
Kassalle

Yksityisyyden suoja

HENKILÖTIEDOT

Scandinavian Car Styling AB, jota kutsutaan myös nimellä SC Styling, suojaa henkilökohtaista koskemattomuutta ja pyrkii aina suojaamaan henkilökohtaisia tietojasi parhaalla mahdollisella tavalla. SC Stylingin tavoitteena on noudattaa kaikkia voimassa olevia henkilötietojen suojaamista koskevia lakeja ja määräyksiä. Tämä käytäntö auttaa sinua ymmärtää, millaista tietoa SC Styling kerää ja miten sitä käytetään.

Scandinavian Car Styling AB, ("SC Styling" / "me"), 556669-1605, Libro Ringväg 31, SE-752 28 Uppsala vastaa henkilötietojesi käsittelystä.

MITÄ HENKILÖTIETOJA KÄSITTELEMME JA MIHIN KÄYTÄMME NÄMÄ?

Käsittelemme henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka olet antanut tai toimittanut meille tai jotka olemme keränneet sivustolle evästeiden avulla. Esimerkkejä henkilötiedoista, joita SC Styling voi käsitellä, ovat henkilötunnuksesi, nimi, sähköpostiosoite, osto-, maksu- ja tilaushistoria, toimitusosoite, rekisteröintinumero, puhelinnumero jne. Tarkalleen, mitä tietoja kerätään ja mihin niitä käytetään, voidaan nähdä alempana tällä sivulla.

Käytämme yhteystietoja, kuten nimeä, osoitetta, puhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta (joissain tapauksissa myös rekisteröintinumeroita) voidaksemme täyttää sopimuksen voidaksemme ilmoittaa ja toimittaa tavaran, jonka teet tekemällä tilauksen kanssamme. Tietoja säilytetään yhden vuoden ajan, ellei jollain tuotteella ole yli vuoden takuuaikaa, kun tiedot tallennetaan takuun voimassaolon päättymiseen asti.

Kun otat yhteyttä asiakaspalveluumme, keräämme yhteystietosi auttaaksemme sinua parhaiten tapauksessasi. Voidaan esimerkiksi soveltaa reklamointiin.

Säästämme sähköpostiosoitteen markkinoinnin lähettämiseksi postitse, jos hyväksyt sen kassakoneessamme. Tietoja säilytetään yhden vuoden ajan, ja ne voidaan uusia vuosittain, jos suostumus uusitaan.

Sähköpostiosoite markkinoinnin lähettämiseksi sosiaalisen median, kuten Facebookin, Instagramin ja Google Adsin kautta, tallennamme, jos hyväksyt tämän kassalla Tietoja säilytetään yhden vuoden ajan, ja ne voidaan uusia vuosittain, jos suostumus uusitaan. Tallennamme matkapuhelinnumerot markkinoinnin lähettämistä varten tekstiviestinä tai multimediaviestinä, jos hyväksyt sen kassalla. Tietoja säilytetään yhden vuoden ajan, ja ne voidaan uusia vuosittain, jos suostumus uusitaan.

Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa peruuttaaksesi markkinoinnin valtuutuksen sinulle asiakkaana, pyytääksesi meiltä tallentamiasi henkilötietojasi, pyytääksesi henkilötietojesi korjaamista tai poistamaan henkilötietojasi.

KUINKA SUOJELEMME HENKILÖKOHTAISIA TIETOJASI?

Jotta pidämme käsittelemämme henkilötiedot turvallisessa säilytystilassa olemme toteuttaneet useita turvatoimenpiteitä. Olemme ottaneet käyttöön rutiineja sekä teknisiä ja hallinnollisia toimenpiteitä henkilökohtaisten tietojen, kuten selaimen varmennustekniikan, suojaamiseksi. Lisäksi meillä on asianmukaiset palomuurit ja virustorjuntaohjelmat suojaamaan ja estämään luvattoman pääsyn verkkoon.

SC Styling käyttää myös esimerkiksi. of SSL (Secure Socket Layer), joka on protokolla datan turvalliselle siirtämiselle Internetin kautta. Sinun asiakkaana on varmistettava, että SSL: tä ei ole kytketty pois päältä selaimen asetuksissa. Yksisuuntaista salausta käytetään myös estämään luvaton pääsy luottokortti numeroasi käsitellessäsi.

Me SC Styling -palvelussa minimoimme pääsyn henkilötietoihisi ja vain niillä, jotka tarvitsee käyttää niitä yllä mainitulla alueella, on pääsy. Jos tilaat tavaran, joka lähetetään suoraan toimittajaltamme, saatamme joutua toimittamaan yhteystiedot toimituksen mahdollistamiseksi. Olemme varmistaneet, että toimittajat käsittelevät henkilötietojasi turvallisesti henkilötietoja avustavien sopimusten kautta. Niissä olemme varmistaneet, että pystymme noudattamaan GDPR: ää turvallisella henkilötietojen käsittelyllä.

KUINKA KAUAN HENKILÖTIEDOT SÄILYTETÄÄN?

Henkilötiedostasi riippumatta tietojasi, ei koskaan säilytetä pidempään kuin sovellettavan henkilötietolainsäädännön (GDPR) sallii.

HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖ, PÄIVITTÄMINEN JA KORJAAMINEN

Sinulla on sovellettavan henkilötietolainsäädännön (GDPR) mukaan oikeus saada tietoja siitä, mitä henkilötietojasi käsitellään sinusta riippumatta siitä, miten ne kerätään. Jos haluat tällaisia tietoja, sinun on lähetettävä meille kirjallinen pyyntö. Pyyntö on toimitettava sinun allekirjoittamalla postitse sivustossa ilmoitettuun osoitteeseen sovellettavan henkilötietolainsäädännön mukaisesti.

SC Styling haluaa varmistaa, että henkilötietosi ovat oikeita ja ajantasaisia. Jos jokin SC Stylingille antamasi tiedot muuttuvat, esim. Jos vaihdat sähköpostiosoitettasi, nimeäsi tai maksutietojasi tai haluat peruuttaa käyttäjätilisi, lähetä SC Styling-tiedot oikein lähettämällä sähköpostia SC Stylingille. Sinulla on oikeus milloin tahansa pyytää, että henkilötietosi korjataan, estetään tai poistetaan.

KOLMAS OSAPUOLI

SC Styling voi paljastaa henkilötietoja kolmansille osapuolille, kuten poliisi tai muu viranomainen riippumatta siitä, onko kyse rikoksen tutkinnasta vai onko meillä muutoin velvollisuus paljastaa tällaisia tietoja lain tai viranomaisten päätösten tuella.

LINKIT

Sivusto voi sisältää linkkejä muille verkkosivustoille. Tämä tietosuojakäytäntö koskee vain sivustoa. Kun linkit toiseen sivustoon, sinun tulee lukea kyseiseen sivustoon sovellettava tietosuojakäytäntö. Huomaa, että SC Styling ei vastaa henkilökohtaisten tietojen käsittelystä muilla verkkosivustoilla.

Muutokset tietosuojakäytäntöön

SC Styling pidättää oikeuden tehdä muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön milloin tahansa siltä osin kuin muutokset ovat tarpeen häiriöiden korjaamiseksi tai uusien lakien tai teknisten vaatimusten täyttämiseksi. Kaikki tähän tietosuojakäytäntöön tehdyt muutokset julkaistaan sivustolla.

Kysymyksiä GDPR: stä ja siitä, kuinka me SC Stylingissä käsittelemme tietojasi, ota yhteyttä info@scstyling.com, merkitse sähköpostiosoite GDPR: llä.

Scandinavian Car Styling AB
Libro Ringväg 31
75228 Uppsala

EVÄSTEET

Evästeitä käytetään SC Styling -sivustolla. Evästeet ovat vierailijan tietokoneelle tallennettuja pieniä tekstitiedostoja, joita voidaan käyttää seuraamaan sitä, mitä vierailija tekee sivustolla.

Evästeitä on kahta päätyyppiä: 1) pysyvä eväste pysyy vierailijan tietokoneessa tietyn ajanjakson ajan. 2) Istuntoeväste tallennetaan väliaikaisesti tietokoneen muistiin vierailijan ollessa verkkosivulla. Istuntoevästeet katoavat, kun suljet selaimesi.

SC Styling käyttää evästeitä sivuston parantamiseksi vierailijalle esimerkiksi. räätälöimällä sivustoa vierailijan toiveiden, valintojen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan, pystyt auttamaan sinua seuraamaan ostoskoriin lisäämiäsi tavaroita, hallitsemaan ostoksesi, varmistamaan, että kävijä on kirjautunut sivustoon ja välttämään siten kirjautumista jokaiselle uudelle vierailemalle sivulle . Tämän avulla voimme räätälöidä palveluitamme niin, että saat sinulle merkityksellistä mainontaa ja täyttää sitoumuksemme ostaessasi.

Pysyviä evästeitä käytetään muun muassa mahdollisten henkilökohtaisten asetusten tallentamiseen SC Styling -sovelluksella, jotta sinun ei esimerkiksi tarvitse tehdä tiettyjä valintoja joka kerta kun vierailet sivustolla ja mukauttaa ja tehdä tietoja ja markkinointia mahdollisimman merkityksellisiä sinulle. Istuntoevästeitä käytetään muun muassa sivuston käyttöä koskevien tilastojen tallentamiseen.

Hyväksymällä SC Stylingin yleiset ehdot ja / tai tämän tietosuojakäytännön ja käyttämällä SC Stylingin verkkosivustoa, suostut evästeiden käsittelyyn tässä ilmoitetulla tavalla. Jos et hyväksy evästeiden käyttöä, voit poistaa evästeet käytöstä selaimesi suojausasetuksissa. Voit myös asettaa selaimesi niin, että saat kyselyn joka kerta, kun SC Stylingin verkkosivusto yrittää sijoittaa evästeen tietokoneellesi. Selain voi myös poistaa aiemmin tallennettuja evästeitä. Katso lisätietoja selaimen ohjesivuilta. Lisäksi voit milloin tahansa poistaa manuaalisesti evästeitä kiintolevyltä.

Huomaa, että jos et hyväksy evästeitä, et voi tehdä ostoksia sivustolla. Toiminnallisuus voi myös muuten olla rajoitettu.

Uutuuskirje

Älä menetä mahdollisuutta tekemään huippukaupat!

Yhteistyökumppanit

JR Wheels
Rieger Tuning
H&R
ABS Wheels
BSR
Sparco
VectorCreated using FigmaKatso enemmän meidän tavaramerkkejäVectorCreated using Figma

Ota meihin yhteyttä

Asikaspalvelu

Asiakaspalvelu & kauppa

Puhelin:

Maanantai-perjantai 09-16

Ruokatunti 12-13

Myymälä: 13-16

Löydä meidät

Libro ringväg 29A

752 28, UPPSALA

Seuraa meitä

© Scandinavian Car Styling AB