• Auton tuunausta verkossa vuodesta 2004
  • 60 päivän avoin osto
  • Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta
ShapeCreated using Figma

Näytä ostoskori

Tuotteet 0
Kokonaissumma
0 €
Kassalle

Kestävyys SC Stylingillä

Me SC:llä haluamme tehdä ostoksistanne mahdollisimman kestäviä. Meillä on vain yksi planeetta, joten sen pitäisi olla helppoa kuluttaa viisaasti.

Alla kuvataan joitakin eri tapoja, joilla pyrimme saavuttamaan tämän.

Kuljetus

Yksi tärkeimmistä toimenpiteistämme on liikenteen päästöjen vähentäminen. Yrityksessä vastaanotamme ja lähetämme satoja paketteja päivittäin, ja se tapa,miten valitsemme niiden kanssa työskennellä, on suuri vaikutus. Siksi teemme yhteistyötä suuren ISO 14001 -sertifioidun logistiikkaoperaattorin kanssa. Tämä tarkoittaa, että he ottavat vastuuta täyttämällä useita ympäristövaatimuksia ja työskentelevät aktiivisesti ympäristövaikutusten vähentämiseksi.

Fossiiliton polttoaine

Sama logistiikkaoperaattori pyrkii olemaan 100 % fossiilivapaa vuoteen 2025 mennessä. Tämä saavutetaan muun muassa nopealla siirtymisellä sähköajoneuvoihin, jolloin ne voivat tavoittaa 6,1 miljoonaa asukasta fossiilivapaalla liikenteellä.

Vuonna 2022 SC Styling on aloittanut työt yhtiön kaikkien työsuhdeautojen korvaamiseksi sähkö- tai hybridiautoilla.

Pakkaus

Myös pakkauksissa ja pakkauksissa päätoimittajamme on ISO 14001 -sertifioitu. Käytämme mahdollisimman paljon FSC-sertifioituja tuotteita, mikä tarkoittaa, että paperi ei vaikuta tarpeettomaan metsänhakuun.

Työskentelemme aktiivisesti myös pakkausjätteemme vähentämiseksi. Tämä tehdään käyttämällä uudelleen pakkauksia, jotka muunnetaan esimerkiksi täytemateriaaliksi. Tällä tavalla annamme pakkauksille lisäarvoa ja vähennämme muiden pakkaus- ja täyttömateriaalien kuljetusten määrää meille. Pyrimme myös pakkaamaan lähetyksemme mahdollisimman tilatehokkaasti ja vähentämään siten myös kuljetusten määrää.

Kestävä kulutus

Tavoitteenamme on myös esitellä kaikki tuotteet mahdollisimman yksityiskohtaisilla ja tarkoilla tuotekuvauksilla ja kuvilla, jotta palautusten määrä minimoidaan.

Haluamme myös edistää toimittajia ja yhteistyökumppaneita, jotka työskentelevät kestävämmän tuotevalikoiman puolesta tai muutoin edistävät kestävämpää kulutusta.

Tulevaisuus

Työskentelemme jatkuvasti ilmastotyömme parantamiseksi sekä asiakaskokemuksen että ympäristön vuoksi. Onko sinulla kysyttävää tai ehdotuksia? Älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme!


🪴♻️🪴

Uutuuskirje

Älä menetä mahdollisuutta tekemään huippukaupat!

Yhteistyökumppanit

Ota meihin yhteyttä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu & kauppa

Puhelin: Maanantai-perjantai, 09-12

Myymälä: Perjantai, 13-16

Ruokatunti: 12-13

Löydä meidät

Libro ringväg 29A

752 28, UPPSALA

Seuraa meitä

Ylpeät ystävät

© Scandinavian Car Styling AB (556669-1605)