• Auton tuunausta verkossa vuodesta 2004
  • 60 päivän avoin osto
  • Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta
ShapeCreated using Figma

Näytä ostoskori

Tuotteet 0
Kokonaissumma
0 €
Kassalle

LED-ramper Renault Trafic

Paket med LED ramper som passar din Renault Trafic. 


Du får med hållare för led ramp, reläsats och stabiliseingsstag för att kunna montera rampen på din bil. Har du frågor eller är osäker på vilken ramp du ska välja kan du alltid kontakta vår hjälpsamma kundtjänst.

OBS! Om din bil har Xenon elled LED helljus måste du köpa till Canbus Interface för att kunna koppla in reläsatsen. Den hittar du här: Klicka här för Canbus Interface


Vanliga frågor och svar om led ljusramper

Vilka fördelar finns det med LED extraljusramp?

Att välja en led ramp ger flera fördelar bland annat: LED-rampen kommer komplett. Det är en enhet som ersätter annars tre extraljus. Därför blir det mindre koppling av el och sladdar. I och med att det endast är en enhet är det också lättare att kapsla in tekniken i ett skal vilket medför att priset blir lägre. Det estetiska är dessutom en stor faktor eftersom man kan ofta fälla in rampen i grill eller andra galler. Det medför att rampen ser ut som en fabriksmonterad detalj som smälter in i fronten.

Andra fördelar:

  • Låg strömförbrukning.
  • E-märka. Alla våra modeller är CE-godkända och många av våra 20-22tums modeller är också e-märkta och godkända.
  • Fungerarar på både bilar och lastbilar tack vare att de klarar 12-24V
  • Längre livslängd än xenon och halogen.
  • Full ljusstyrka direkt vid påslag till skillnad från Xenon som värms upp.

Hur väljer man rätt?

De absolut viktigaste faktorerna när du väljer modell är:

  • Ljusets längd och bredd. Blir det tillräckligt med ljus för dig och din körning? Kör du långa sträckor på motorväg eller liknande så kan det vara viktigt med längden på ljuset. För dig rekommenderar vi att du kollar extra noga på hur långt rampen klarar av att leverera 1 lux på. Förslagsvis över 400m. Åker du på mindre vägar där det finns risk för vilt? Då blir det viktigare att få med bredden på ljuset och satsa på en ramp med kombo-ljusbild. Det innebär att man får en blandning av långt och brett ljus. Perfekt för att upptäcka faror både framåt och i periferin. För de flesta kunder rekommenderas kombo-ramper.
  • IP-klassning. Detta är ett sätt att mäta hur tålig produkten är mot vatten och damm. Ju högre siffror ju tåligare. Vi rekommenderar minst IP67 på rampen men helst IP68 för maximal livslängd.
  • Mått. Vad passar på bilen? Var ska den monteras? Om man ska fälla in rampen blir det viktigt att hålla koll på måtten och se till att den får plats där man tänkt montera. Ska man göra en utanpåliggande montering med LED-rampshållare brukar ramperna vara mellan 50-60cm normalt (mellan 20-24").

Hur kan ni ha så billiga LED ramper?

Vi har till skillnad från många konkurrerande leverantörer egen tillverkning och egen kvalitetskontroll. Övriga märken som vi säljer kommer även de från svenska varumärken. Det innebär att kvalitetskontrollen tas på allvar och det är också därför vi kan lämna så bra garanti på alla våra LED-ramper trots det låga priset. Till skillnad från konkurrerande leverantörer så är kvalitet aldrig ett frågetecken hos oss på SC styling. När du går upp i prisklass får du mer ljus och ännu bättre kvalitet men hos oss är den lägsta kvaliteten mycket hög. På scstyling.com får du mest ljus för pengarna!

Lue lisääVectorCreated using Figma

Uutuuskirje

Älä menetä mahdollisuutta tekemään huippukaupat!

Yhteistyökumppanit

Ota meihin yhteyttä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu & kauppa

Puhelin: Maanantai-perjantai, 09-12

Myymälä: Perjantai, 13-16

Ruokatunti: 12-13

Löydä meidät

Libro ringväg 29A

752 28, UPPSALA

Seuraa meitä

Ylpeät ystävät

© Scandinavian Car Styling AB (556669-1605)