• Auton tuunausta verkossa vuodesta 2004
  • 60 päivän avoin osto
  • Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta
ShapeCreated using Figma

Näytä ostoskori

Tuotteet 0
Kokonaissumma
0 €
Kassalle

LED-Rampit BMW 3-Sarja E90/E91

Paketti LED-rampeilla, jotka sopivat BMW E90/E91 -autoosi.
Saat kiinnikkeet led-rampille, relesarjan ja stabilointitankoa varten, jotta voit asentaa rampin autoosi. Jos sinulla on kysyttävää tai olet epävarma, mikä ramppi valita, voit aina ottaa yhteyttä auttavaiseen asiakaspalveluumme.

HUOMAUTUS! Jos autossasi on Xenon- tai LED-ajovalot, sinun on ostettava Canbus-liitäntä, jotta voit liittää relesarjan. Löydät sen täältä: Napsauta tätä saadaksesi Canbus-liittymän
Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia led-valorampeista
Mitä etuja LED-lisävaloramppilla on?
Led-rampin valitseminen tarjoaa useita etuja, mukaan lukien: LED-ramppi toimitetaan täydellisenä. Se on yksikkö, joka muuten korvaa kolme lisävaloa. Siksi sähkö- ja kaapeliliitännät vähenevät. Koska kyseessä on vain yksi yksikkö, tekniikka on myös helpompi vuorata kuoreen, jolloin hinta on alhaisempi. Myös esteettisyys on tärkeä tekijä, koska voit usein sovittaa rampin etumaskiin tai muihin säleikköihin. Tämä tarkoittaa, että ramppi näyttää tehtaalla asennetulta osalta, joka sulautuu etuosaan.

Muita hyötyjä:
• Alhainen virrankulutus.
• E-hyväksytty. Kaikki mallimme ovat CE-hyväksyttyjä ja monet 20-22 tuuman mallimme ovat myös e-hyväksyttyjä ja merkittyjä.
• Toimii sekä henkilö- että kuorma-autoissa 12-24V kapasiteetin ansiosta
• Pidempi käyttöikä kuin xenonilla ja halogeenilla.
• Täysi kirkkaus heti päälle kytkettäessä, toisin kuin Xenon, joka kuumenee.

Kuinka valita oikea?
Tärkeimmät tekijät mallia valittaessa ovat:
• Valon pituus ja leveys. Riittääkö valo sinulle ja ajollesi? Jos ajat pitkiä matkoja moottoritiellä tai vastaavalla, valon pituus voi olla tärkeä. Suosittelemme, että tarkistat erityisen huolellisesti, kuinka pitkälle ramppi pystyy toimittamaan 1 luksin. Suositus yli 400m. Kuljetko pienillä teillä, joilla on riistavaara? Silloin on tärkeämpää ottaa mukaan valon leveys ja investoida ramppiin, jossa on kombo valokuvio. Tämä tarkoittaa, että saat sekoituksen pitkää ja laajaa valoa. Ihanteellinen vaarojen havaitsemiseen sekä edessä että sivussa. Yhdistelmäramppeja suositellaan useimmille asiakkaille.
• IP-luokitus. Tämä on tapa mitata tuotteen veden- ja pölynkestävyyttä. Mitä korkeammat numerot, sitä kestävämpi. Suosittelemme vähintään IP67 ramppia, mutta mieluiten IP68:aa maksimaalisen käyttöiän saavuttamiseksi.
• Mitat. Mikä sopii autoon? Mihin se pitäisi asentaa? Jos aiot taittaa rampin sisään, on tärkeää seurata mittoja ja varmistaa, että se sopii paikkaan, johon aiot asentaa. Jos aiot tehdä pinta-asennuksen LED-ramppipidikkeillä, rampit ovat yleensä 50-60cm normaalisti (20-24").

Miten teillä voi olla noin halpoja LED-ramppeja?
Toisin kuin monilla kilpailevilla toimittajilla, meillä on oma tuotantomme ja laadunvalvontamme. Myös muut myymämme merkit tulevat ruotsalaisista merkeistä. Tämä tarkoittaa, että laadunvalvonta otetaan vakavasti ja siksi voimme tarjota niin hyvän takuun kaikille LED-rampeillemme alhaisesta hinnasta huolimatta. Toisin kuin kilpailevat toimittajat, laatu ei ole koskaan kysymysmerkki meille SC-stylingissä. Hintaluokassa noustessa saat enemmän valoa ja vielä parempaa laatua, mutta meillä huonoin laatu on erittäin korkealla. Sivustolla scstyling.com saat eniten valoa rahoillesi!


Lue lisääVectorCreated using Figma
Ledi-rampit

Uutuuskirje

Älä menetä mahdollisuutta tekemään huippukaupat!

Yhteistyökumppanit

© Scandinavian Car Styling AB (556669-1605)